Tekst- en redactiebureau

Iemand vroeg mij ooit eens of ik tijd had om een rapport nog een keer op taal en stijl door te lezen. De freelance redacteur in mij was geboren! Omdat je altijd beter wilt worden, heb ik regelmatig schrijfcursussen gevolgd met verschillende invalshoeken: journalistiek schrijven, reisverhalen en interviews maar ook culinair schrijven en eindredactie.

Fotografie was al een hobby, en een bijvak tijdens de lerarenopleiding. Ook voor dit vak ben ik bijgeschoold, vooral op het gebied van berg- en landschapsfotografie. Geschreven verhalen met eigen foto's combineren vind ik heerlijk om te doen. Het is ook praktisch om bij artikelen zelf de foto's te leveren, al is het maar vanwege auteursrechten. Meer weten?

Neem contact op via atotz-info@xs4all.nl


Tekstschrijver en redacteur

Willy van de Riet schrijft al sinds haar jeugd verhalen. Is opgeleid voor het onderwijs en heeft gewerkt als eindredacteur van leermiddelen en examens en reis/landenglossy's.
Bijgeschoold als reis- en culinair schrijver. Daarnaast fotografeert ze graag. Ze redigeert websites, schrijft artikelen voor web en print en helpt graag ondernemers die worstelen met hun schrijfproces, van jip-en-janneketaal tot jargon. Meer weten?
Neem contact op via

atotz-info@xs4all.nl